begeleiding expertise expertise contra-expertise advisering Prijzen
De kosten voor  een expertise-rapport kan variëren wegens de omvang, complexiteit, benodigde aantal uren, maar er kan door ons wel een goede prijsindicatie geven worden na ontvangst van de benodigde gegevens. Ook kunnen wij deze opmaken conform leidraad voor gerechtsdeskundigen  
De kosten voor contra-expertise kunnen ook variëren (zie expertise), maar het basistarief voor een contra-expertise is 500 Euro excl. BTW (afhankelijk van complexiteit en b.v. afstand (Deze kosten worden echter i.p. geheel vergoed door de verzekeraar, zie hiervoor ook eens op ons forum).
De kosten voor advisering kunnen niet exact vooraf worden bepaald. Er kan een begroting worden gemaakt vooraf en daar kunnen dan afspraken over worden gemaakt bij b.v. dreigende overschrijding e.d., echter de praktijk leert dat uren-vergoeding goedkoper werkt. Deze kunnen afhankelijk van de duur van de opdracht regelmatig gespecificeerd worden verstrekt.
Voor kosten van begeleiding geldt hetzelfde als bij advisering, in de praktijk wordt een opdracht vaak tijdens de uitvoering uitgebreid en het is dus best moeilijk (maar niet onmogelijk) om vooraf een prijs af te spreken. Neemt u voor de vele mogelijkheden gerust vrijblijvend contact met ons op!
©Badex 
begeleiding expertise contra-expertise advisering Prijzen
Kosten voor  een expertise-rapport kan variëren wegens omvang, complexiteit, benodigde aantal uren, maar er kan wel een goede prijsindicatie geven worden na ontvangst van de gegevens.
De kosten voor contra-expertise kan ook variëren (zie expertise), maar basistarief voor een contra-expertise is 500 Euro excl. B.T.W. (afhankelijk van complexiteit en b.v. afstand (geheel vergoed door verzekeraar).
De kosten voor advisering kunnen niet exact vooraf worden bepaald. Er kan een begroting worden gemaakt vooraf, echter de praktijk leert dat uren-vergoeding goedkoper werkt.
Voor kosten van begeleiding geldt hetzelfde als bij advisering, in de praktijk wordt een opdracht vaak tijdens de uitvoering uitgebreid en het is dus moeilijk (maar niet onmogelijk) om vooraf een prijs af te spreken.