Info
(c)AB-Groep
Advies & Expertisebureau Badex
NRBI: Het Nederlandse Register van Bouwkundig Inspecteurs (het register voor Bouwkundig Inspecteurs) houd bij en erkend bouwkundig inspecteurs die aan de daaraan gestelde strenge regels en kennis voldoen en mogen zich Register Bouwkundig Inspecteur (RBI) noemen en voeren daarbij behorende logo. Quickscan woning, Bouwtechnische keuring, Verborgen gebreken woning (VGW), etc. 
Schade als bedrijf?  Als uw bedrijf schade heeft opgelopen en uw bedrijfsproces stil is komen te liggen, kan dat forse bedrijfsschade betekenen met verstrekkende financiĆ«le gevolgen. Onze experts beperken financiĆ«le schade, onderhandelen als contra-expert, namens u, met de schade-expert verzekering, ook is van belang om direct na een voorval een contra-expert in te schakelen. Een voorschot te verkrijgen, ondersteuning bij nemen schadebeperkende maatregelen, er een effecten bewaking plaatsvindt, een totale bedrijfsschade proces gevolgd wordt, definitieve schadeclaim bepaalt wordt en uiteraard uw belangen behartigt worden in onderhandelingen met uw verzekering om alles tot een goed einde te brengen!
NIVRE:  Deze geeft zekerheden met betrekking tot professionaliteit en kwaliteit van expert.  FEDEC: Beroepsvereniging van energie adviseurs voor effectieve beroepsuitoefening en wil aanzien van de beroepsgroep verhogen. Zij is lid van het Europese platform ENEP.