Diensten
Advisering: Wij kunnen u adviseren op zowel bouwkundige als technische zaken, op het gebied van elektra, verwarming, water, riool, luchtbehandeling,etc. Maar hebben ook meer dan 30 jaar expertise op gebied van zwembaden, wellness en recreatie. U kunt ons een tussentijds advies vragen, maar ook om b.v. een eindrapportage, onze werkwijze: u betaald u bepaald!
Expertise/Contra-Expertise:  U twijfelt aan bijvoorbeeld uw aannemer? zwembadbouwer? installateur? U heeft schade die is ontstaan door derden? U wilt een expertise rapport om uw standpunt te bewijzen bij bv. uw verzekeraar, rechtbank procedure?  Als o.a. deskundige bij de Nederlandse rechtbanken heeft u in ons een gedegen expert gevonden! Velen zijn al aan u voorgegaan!  
Begeleiding:    U heeft behoefte aan professionele begeleiding in o.a. eerder genoemde zaken? Wij kunnen u bijstaan ! De kosten zijn, indien dit overzichtelijk voor ons genoeg is, met een vast bedrag vooraf te bepalen of anders is er een goede afspraak te maken welke zaken tegen welke prijs zullen worden gedeclareerd. Duidelijkheid voor u en voor ons! Neemt u gerust contact met ons op, dan kunnen wij u een vrijblijvende aanbieding doen!  
©Badex 
Diensten
Advisering: Wij kunnen u adviseren op zowel bouwkundige als technische zaken, op het gebied van elektra, verwarming, water, riool, luchtbehandeling,etc. Maar hebben ook meer dan 30 jaar expertise op gebied van zwembaden, wellness en recreatie. U kunt ons een tussentijds advies vragen, maar ook om b.v. een eindrapportage, u bepaald!
Expertise/Contra-Expertise:  U twijfelt aan bijvoorbeeld uw aannemer? zwembadbouwer? installateur? U heeft schade die is ontstaan door derden? U wilt een expertise rapport om uw standpunt te bewijzen bij bv. uw verzekeraar, rechtbank procedure? Als o.a. deskundige bij de Nederlandse rechtbanken heeft u in ons een gedegen expert gevonden!  
Begeleiding:    U heeft behoefte aan professionele begeleiding in o.a. eerder genoemde zaken? Wij kunnen u bijstaan ! De kosten zijn, indien dit overzichtelijk voor ons genoeg is, met een vast bedrag vooraf te bepalen of anders is er een goede afspraak te maken welke zaken tegen welke prijs zullen worden gedeclareerd. Duidelijkheid voor u en voor ons! Neem gerust contact met ons op, dan kunnen wij u een vrijblijvende aanbieding doen!