Diensten
Bouwkundige Inspectie: Wij erkend en geregistreerd als Bouwkundig Inspecteur! Dit houd in dat wij gerechtigd zijn register® bouwkundige inspecties zoals; bouwtechnische keuring, Quickscan bouwexpertise en verborgen gebreken woningen (VGW) te verrichten. U voorkomt problemen bij koop of verkoop van uw woning. Wij doen dit op voorwaarden van het NRBI! Kies voor een Register® Bouwkundig Inspecteur!  
Expertise/Contra-Expertise: U twijfelt aan uw aannemer? zwembadbouwer? installateur? U heeft schade die is ontstaan door derden en U wilt nu een expertise rapport om uw standpunt te bewijzen bij uw o.a. uw verzekeraar, rechtbank procedure? Als deskundige Nederlandse rechtbanken heeft u in ons een gedegen expert gevonden!  
Advisering en/of Begeleiding:   U heeft behoefte aan professionele advisering en begeleiding in o.a. bouwkundige en/of technische zaken, op gebied van elektra, verwarming, water, riool en luchtbehandeling? Wij hebben ook meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van zwembaden, wellness en recreatie. U kunt ons tussentijds advies vragen, maar ook om een eindrapportage, De kosten zijn, indien dit overzichtelijk voor ons genoeg is, met een vast bedrag vooraf te bepalen of anders is er een goede afspraak te maken welke zaken tegen welke prijs zullen worden gedeclareerd. Duidelijkheid voor u en voor ons!  
©Badex 
Diensten
Bouwkundige Inspectie: Wij erkend en geregistreerd als Bouwkundig Inspecteur! Dit houd in dat wij gerechtigd zijn register® bouwkundige inspecties zoals; bouwtechnische keuring, Quickscan bouw expertise, verborgen gebreken woningen te verrichten. U voorkomt problemen bij koop of verkoop van uw woning. Wij doen dit op de voorwaarden van het NRBI!
Expertise/Contra-Expertise: U twijfelt aan bijvoorbeeld uw aannemer? zwembadbouwer? installateur? U heeft schade die is ontstaan door derden? U wilt een expertise rapport om uw standpunt te bewijzen bij bv. uw verzekeraar, rechtbank procedure? Als o.a. deskundige bij de Nederlandse rechtbanken heeft u in ons een gedegen expert gevonden!  
Advies en/of Begeleiding:  Professionele advisering en begeleiding in bouwkundige als technische zaken, op het gebied van elektra, verwarming, water, riool en luchtbehandeling? Wij hebben ook meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van zwembaden, wellness en recreatie. Een tussentijds advies, ook een eindrapportage, wij kunnen u bijstaan met vast bedrag vooraf of goede offerte!