Algemeen
(c))Badex
Advies & Expertisebureau Badex
NRBI: Nederlandse Register van Bouwkundig Inspecteurs (register voor Bouwkundig Inspecteurs) erkend als enig register bouwkundig inspecteurs die aan de daaraan gestelde strenge regels en kennis voldoen en mogen zich Register Bouwkundig Inspecteur (RBI) noemen en voeren daarbij behorende logo. Quickscan woning, Bouwtechnische keuring, Verborgen gebreken woning (VGW), etc. is o.a. het werkgebied.  
Schade als bedrijf? Als uw bedrijf schade heeft opgelopen en uw bedrijfsproces stil is komen te liggen, kan dat forse bedrijfsschade betekenen met financiële gevolgen. Onze experts beperken financiële schade, onderhandelen als contra- expert, namens u, met de schade expert verzekering, ook is van belang om direct na een voorval een contra- expert in te schakelen. Een voorschot te verkrijgen, ondersteuning bij nemen schadebeperkende maatregelen, er een effecten bewaking plaatsvindt, een totale bedrijfsschade proces gevolgd wordt, definitieve schade claim bepaalt wordt en uw belangen behartigt worden in onderhandeling met uw verzekering om alles tot een goed einde te brengen!
NIVRE:  Deze geeft o.a. zekerheden met betrekking tot professionaliteit  en kwaliteit desbetreffende expert.  FEDEC: Is de beroepsvereniging van energie adviseurs effectieve beroepsuitoefening en wil aanzien van de beroepsgroep verhogen. Zij is lid van het Europese platform ENEP. Start Diensten Expertise Inspectie Algemeen Prijzen Divers Over ons Contact Mail

Tel: 0321 785655

Algemeen